website diensten van nieuwe-website.com

Onze web diensten

Het gemak van alle online website diensten onder 1 dak!

Door al je webdiensten bij één bedrijf onder te brengen kun je tijd en geld besparen. Eén factuur, één klantenservicenummer en één login maken het beheer van je website veel eenvoudiger.

Als je bijvoorbeeld een website met hosting, SEO & linkbuilding bij ons afneemt, kun je voor de diensten die niet standaard bij een pakket zitten een bundelkorting krijgen. Bovendien is het makkelijker communiceren met één aanspreekpunt en zorgen we dat alle diensten synchroon lopen vanuit een basis strategie die kijkt naar welke diensten voor jouw website het meeste rendement zullen opleveren. Al deze zaken zijn erg belangrijk voor een succesvolle website en het bespaart veel tijd als we dit allemaal intern kunnen analyseren, opzetten en bijhouden.

Je professionele website zal snel zijn, aansluiten bij de wensen van je doelgroep en daarbij goed vindbaar zijn voor potentiële klanten!

nieuwe website diensten

Wat kunnen we allemaal voor je website betekenen?

SEO is de digitale levenslijn van online marketing

Elke website en dienst die we aanbieden zijn vanuit een SEO strategische basis. SEO zorgt voor duurzame organische groei en dat werkt voor langer termijn. SEO is dus essentieel voor elke digitale dienst! Wanneer je investeert in bijv. Google AdWords (betaalde advertentie) en je hebt een pagina waar de betaalde campagne naar linked niet SEO strategisch ingericht, kost de advertentie niet alleen meer, maar je bent ook een stuk minder efficiënt in het ranken van dezelfde pagina. 

Dit is ook zo met linkbuilding! Wanneer je geen SEO strategie hebt, dus linked vanuit een pagina die niet relevant is, een ankor tekst hebt die niet optimaal is of gewoon je eigen pagina die niet SEO technisch is opgezet, zal je meer moeten betalen voor hetzelfde resultaat, omdat je niet het maximale rendement behaald. Video’s zonder SEO content, zullen niet het potentieel behalen die mogelijk is… Ga zo maar door!

We bieden al deze diensten los aan of in combinatie met een nieuwe website, echter is elke website standaard met een jaar gratis snelle hosting, SEO-teksten en een SEO-strategie die gecombineerd wordt met lokale SEO. 

Hier zul je op de lange termijn dus erg veel profijt van hebben!

SEO dienst van nieuwe-website.com

SEO

SEO is de basis van alles wat we doen. Voor lange termijn op een duurzame manier organisch vindbaar zijn in de zoekmachine van Google. Als Google Expert willen we met jou groeien door elke website of dienst op een strategische manier uit te voeren!
Ons specialisme bestaat uit

* Technische SEO
* Content SEO
*On Page SEO
*Off Page SEO

webdesign door nieuwe-website.com

Webdesign

Webdesign is meer dan alleen weten hoe je moet coderen of hoe je esthetisch mooie afbeeldingen moet maken. Het gaat erom te begrijpen hoe gebruikers met websites omgaan en die kennis te gebruiken om een optimale gebruikerservaring te creëren. Een succesvol webdesign moet een evenwicht vinden tussen vorm en functie, en het moet zich kunnen aanpassen aan de veranderende behoeftes & wensen van zowel bezoekers als zoekmachines.

online marketing dienst bij nieuwe-website.com

Online Marketing

Online marketing is een essentieel onderdeel geworden van de marketingstrategie van elk bedrijf, omdat steeds meer mensen online tijd doorbrengen en hun apparaten gebruiken om producten en diensten te onderzoeken en te kopen. Door de juiste online marketingtechnieken te gebruiken, kunnen bedrijven op een effectievere manier in contact komen met deze klanten en verkeer en zo meer verkoop naar hun websites of winkels sturen.

seo teksten door nieuwe-website.com

SEO-teksten

In een wereld waarin iedereen vecht om online aandacht, kunnen goed geschreven, trefwoordrijke SEO-teksten het verschil maken. Het maken van effectieve SEO-teksten is echter niet altijd eenvoudig. Het vereist een zorgvuldig evenwicht tussen zoekwoorddichtheid en leesbaarheid, en het kan moeilijk zijn om te schrijven op een manier die zowel zoekmachines als menselijke lezers bevalt, waarmee je waarde kan creëren aan je vindbaarheid.

SEA betaalde advertenties door nieuwe-website.com

SEA

Search Engine Advertising is een vorm van online reclame. Als iemand zoekt op een specifieke term of trefwoord, verschijnen advertenties naast de organische resultaten. SEA is een effectieve manier om potentiële klanten te bereiken die actief zoeken naar producten of diensten zoals die van jou. Betaalde advertenties kunnen ook helpen om je zichtbaarheid en doorklikpercentages te verbeteren, waardoor mensen je website gemakkelijker kunnen vinden.

linkbuilding door nieuwe-website.com

Linkbuilding

Linkbuilding is het proces van het verwerven van links van andere websites naar je eigen website. Een link van de ene site naar de andere is als een blijk van vertrouwen - het geeft zoekmachines het signaal dat jouw site relevant en betrouwbaar is. Daarom is linkbuilding een belangrijk onderdeel van elke website. Er zijn een aantal manieren om links op te bouwen, maar sommige methoden zijn effectiever dan andere. Met onze ervaring kunnen we je helpen met een succesvolle strategie!

social media specialist nieuwe-website.com

Social Media

Elk bedrijf dat wil slagen in het digitale tijdperk moet actief aanwezig zijn op sociale media. Het is niet alleen een geweldige manier om in contact te komen met potentiële en huidige klanten, maar het is ook een essentieel hulpmiddel om je website te promoten. Door links naar de inhoud van je website te delen op sociale media, kun je verkeer naar je site leiden en je kansen vergroten om hoger in de zoekmachineresultaten te komen.

Uiteindelijk is sociale media een essentieel onderdeel van elke digitale marketingstrategie, en elk bedrijf dat online succesvol wil zijn moet er een prioriteit van maken.

video expert voor seo door nieuwe-website.com

Video

Veel website-eigenaren onderschatten het belang van video's. Een goed gemaakte video kan een krachtig middel zijn om kijkers te boeien en informatie over te brengen op een manier die tekst en afbeeldingen eenvoudigweg niet kunnen evenaren. Bovendien zijn video's zeer deelbaar, wat betekent dat ze met de juiste SEO strategie kunnen helpen om traffic te genereren en dus nieuwe bezoekers naar je site te trekken. Bij effectief gebruik kunnen video's een krachtige aanwinst zijn voor elke website.

Als je nog geen video's op je site gebruikt, dan is het nu tijd om ermee te beginnen.

hosting bij nieuwe-website.com

Hosting

Een website is als een digitale etalage - het is hoe potentiële klanten kennis kunnen maken met je bedrijf en wat je te bieden hebt. Dus, net zoals je niet zou willen dat je fysieke winkelpui zich op een armoedige locatie bevindt, wil je ook niet dat je website gehost wordt op een trage, onbetrouwbare server. Een goede webhosting provider houdt je site in de lucht, met snelle laadtijden en minimale downtime. Ze bieden ook functies als beveiliging en back-up die kunnen helpen je site te beschermen tegen aanvallen of gegevensverlies.

Kortom, een kwalitatief goede webhost is een belangrijke partner om je website succesvol te maken.

Marketing strategie voor je nieuwe website nodig?

Online marketing voor een succesvolle website

Er bestaat geen standaard marketingstrategie. De meest effectieve aanpak hangt af van de aangeboden producten of diensten, de doelmarkt en de beschikbare middelen. Er zijn echter enkele algemene principes die de ontwikkeling van een succesvolle marketingstrategie kunnen sturen. 

Ten eerste is het belangrijk om de doelen van de campagne duidelijk te definiëren. Deze doelstellingen moeten specifiek, meetbaar, haalbaar, relevant en tijdgebonden zijn. 

Ten tweede moet zorgvuldig worden nagedacht over de doelgroep. Wie is waarschijnlijk het meest geïnteresseerd in de aangeboden producten of diensten? Welke behoeften en wensen hebben ze? Als deze vragen beantwoord zijn, wordt het gemakkelijker om de meest effectieve kanalen te bepalen om potentiële klanten te bereiken. 

Ten slotte is het belangrijk om de voortgang te volgen en de resultaten te meten. Dit zal helpen bepalen of de marketingstrategie succesvol is en gebieden identificeren die verbetering behoeven. Door deze stappen te volgen, kunnen we een op maat gemaakt marketingplan ontwikkelen dat een routekaart voor succes biedt.

SEO specialisten die je website vindbaar maken

Het meest complexe gedeelte voor het hoog scoren in de zoekmachine van Google!

SEO is de basis van elke website! Wanneer dit goed wordt uitgevoerd zul je er voor lange termijn een voordeel van hebben. Het is daarom ook de meest efficiënte manier van online marketing, maar het is wel belangrijk dat je een product of dienst hebt wat je voor een lange periode wilt aanbieden!

Wij hebben SEO verdeeld in 4 categorieën.

FAQ

Veel gestelde vragen over onze web diensten

Wanneer we een nieuwe website maken zitten er standaard diensten in het pakket;

 • SEO onderzoek
 • SEO teksten
 • Lokale SEO
 
Daarbij geven we altijd een advies voor het laag hangend fruit die voor jouw specifieke branche erg interessant zijn om op te ranken!

Wij installeren bij elke website (indien gewenst) 4 gratis plugins waarvan 3 met een gratis jaarlicentie.

 • Elementor Pro $ 49,-  (pagebuilder)
 • RankMath Pro $ 49,- (SEO plugin)
 • WP Rocket $ 49,- (snelheid optimalisatie)
 • Imagify (optimalisatie afbeeldingen)

Wij installeren en optimaliseren 4 belangrijke programma’s voor je nieuwe (of bestaande) website.

 • Google Search Console (inzicht in hoe je website functioneert)
 • Google Analytics (inzicht in de bezoekers van je website)
 • Google mijn Bedrijf (local SEO voor zichtbaarheid)
 • SEO programma (hier krijg je een maandelijks een rapport van hoe je website online gevonden wordt)

Ja!

Wij kunnen voor elke dienst die we aanbieden een offerte opmaken en je helpen met het verhogen van relevante bezoekers voor je website in de Google zoekmachine.

Allereerst werken we op een zeer efficiënte manier met lage overheadkosten.

Daarbij hebben we voor alle plugins de hoogste licentie’s Dit betekent dat we of niks of maar een paar euro voor een extra licentie.

Bovendien investeren we ook om voor langer termijn werkzaam te blijven voor een bedrijf, omdat we weten dat we met SEO erg succesvol kunnen zijn en hierdoor een win, win situatie kunnen creëren voor zowel de klant als voor onszelf.

Dit kan al binnen een paar dagen!
Afhankelijk van de grootte en de urgentie van een project kunnen we dus zeer snel een nieuwe website online krijgen.